Om mig

Mit navn er Mette Skov Rasmussen og jeg er født i 1978 og bor sammen med min mand og vores datter Silja på Sydsjælland på et dejligt landsted. Jeg er uddannet dyrlæge har min egen små dyrs klinik hjemme hvor vi bor.

Jeg har reddet igennem hele mit liv og lavet en del shows med lusitano heste. Men efter jeg har forelsket mig i malteser racen, så har jeg valgt at lægge mit liv om og derfor satse på hunde i stedet.

Tidligere har jeg haft Border Collier, en Parson Russell Terrier og en Bichon Havanais

Jeg var så heldig at måtte overtage en helt fantastisk sød gammel malteser ved navn Donna i sommeren 2015, da hendes ejer desværre skulle på plejehjem. Donna tog mit hjerte med storm og selv om hun desværre kun havde kort tid hos mig inden hendes timeglas var tomt - ja så ændrede hun mit liv fuldstændigt. Jeg gik derefter på jagt efter en ny malteser og kontaktede top-opdrætterne Michael og Manon Lauritzen med La Maison de Manon. Her blev jeg skrevet op til en ny malteser og mens jeg var på venteliste til en dejlig tæve hvalp - ja så gik jeg igang med at undersøge alt om malteser racen, tog DKK´s opdrætter uddannelse og har rejst rundt sammen med malteser-folket til udstillinger - både i Danmark og udlandet. Vi var bl.a i Bruxelles til Europa Dog Show i august 2016 som var en kæmpe oplevelse.

Efterhånden blev jeg en garvet udstiller selv i både Danmark og udlandet og så måtte hundeholdet udviddes med mere end én :-) så her er min favnfuld - Diva, Queen og Magic på billedet og jeg har lavet en side om dem hver her på min hjemmeside med flere billeder af dem hver især. 

Mine hunde er med mig og jeg elsker at gå ture med dem og hygge med dem i sofaen - og ja - de sover også i min seng :-) De fælder jo ikke og de elsker bare at putte og hygge :-)